Mezanin Raf Sistemleri

Mezanin Raf Sistemleri


  • Mezanin sistemlerde depo hacmini sistemin kat sayısı belirlediği için bina yüksekliğinin en iyi seviyede kullanılmasını sağlar.
  • Elle yükleme yapılabilen mezanin sistemler, ürünlerin istenilen yere konulması ve istenildiği anda kolay ulaşılması gibi avantajlara sahiptir.
  • Yürüme platformların üzerinde manuel transpaletler kullanılbilmektedir.
  • Bütün parçaları demontedir, istenildiği zaman başka yerlere taşınabilir.
Mezanin raf sistemlerinde raf ayakları kullanılarak platform sistemi oluşturularak raf sistemi kurulur. Bu sistemde maksimum yükseklikteki depolar platform ile birleştirilerek ilave kullanım alanı sağlanmaktadır.

Mezanin sistemlerde depo hacmini sistemin kat sayısı belirlediği için bina yüksekliğinin en iyi seviyede kullanılmasını sağlar. Depo yüksekliğini kullanamayan işletmeler için kullanım alanları oluşturmakta etkili bir yöntemdir.

Elle yükleme yapılabilen mezanin sistemler, ürünlerin istenilen yere konulması ve istenildiği anda kolay ulaşılması gibi avantajlara sahiptir. Ürünlerin gruplandırılması kolayca yapılabilmektedir, böylece sipariş hazırlamada ürün toplamada ve ürün yerleştirmede kolaylık sağlanmaktadır.

Yürüme platformların üzerinde manuel transpaletler kullanılbilmektedir. Bütün parçaları demontedir, istenildiği zaman başka yerlere taşınabilir.